BAŞKAN ATAÇ AVRUPA’YA TEPEBAŞI’NI ANLATIYOR

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, AB Komisyonu ve Bölgeler Komitesi tarafından 9-12 Ekim 2017 tarihleri arasında Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Open Days 15. Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası programına katılıyor.

BAŞKAN ATAÇ AVRUPA’YA TEPEBAŞI’NI ANLATIYOR
10 Ekim 2017 Salı 12:11

Open Days, 15. Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası etkinliklerinde Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Kentlerde Sürdürülebilirlik ve Kaynak Verimliliği” konularında katılımcıları bilgilendirerek belediye çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirecek.

Bu sene 15’incisi gerçekleştirilen ve “Bölgeler ve Şehirler Daha İyi Bir Gelecek İçin Çalışıyor” ana temasıyla düzenlenen organizasyonda 3 temel konu ele alınacak. Etkinlik, dirençli bölgeler ve şehirler oluşturulması, bölgeler ve şehirlerin değişim noktası olarak harekete geçmeleri ile bilgi ve deneyimlerin paylaşılması konularında sunumlar yapılacak.

Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Melih Savaş’ın da eşlik ettiği programda Başkan Ataç, dirençli bölgeler ve şehirler oluşturulması konulu oturumlarda kentlerde sürdürülebilirlik ve kaynak verimliliği hakkında tecrübelerini, örnek çalışmalarını, belediye hizmetlerini ve projelerini katılımcılarla paylaşacak.

Avrupa düzeyinde yüksek katılım ile gerçekleştirilen buluşma 12 Ekim tarihinde sona erecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.