Anadolu Makam Şoförleri Derneği’nde genel kurul yapıldı

Anadolu Makam Şoförleri Derneği yönetim kurulu yapılan Genel Kurul ile güven tazeledi.

Anadolu Makam Şoförleri Derneği’nde genel kurul yapıldı
24 Mart 2017 Cuma 11:56

Eskişehir ve çevre illerinde makam şoförlüğü yapanların bir çatı altında toplanması için kurulan dernek, ayrıca eğitimlerle daha bilinçli şoförler yetiştirmeyi hedefliyor.Dernek yönetimi Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Yapılan seçim sonrasında mevcut Başkan Şener Sarılar ve listesi güven tazeledi.Seçim sonrasında konuşan Şener Sarılar, derneğin kısa sürede büyüdüğünü söyledi.Profesyonel makam şoförleri yetiştirmek hedefi ile derneği kurulduğunu hatırlatan Sarılar, “Derneğimizin genel kurulu yapmaktan mutluluk duyuyorum. Bana güvenen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Güven tazelemek her zaman önemlidir. Bu güvene layık olmak için çalışmalarımızı hızlandıracağız. Güzel projelerle derneğimizin adını duyuracağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yunus Dalkıran - 7 yıl önce
Şener Başkanım olduğu sürece sırtımız yere gelmez.Onun önderliğinde bu derneğin çok ileri düzeylere ulaşacağını biliyorum .
Avatar
Ali Hekim - 7 yıl önce
Adam olursan bu hayatta arkandan konuşan çok olur
Başkanım her zaman yanındayız
Nasıl uğraştıgını biz biliyoruz, kendi ailenden feragat ettiğini, uyuyacağın zamanlarda iş peşinde koşturduğunu, her zaman sözünün arkasında durduğunu, kırmadan incitmeden işleri yoluna koyduğunu her zaman yanındayım...Yolunuz ışık dolsun.
Avatar
Mesut İnce - 7 yıl önce
Canımız sizlere emanet dostlar
Avatar
hüseyin mutlu - 7 yıl önce
nasıl üye oluyoruz bana ulaşır mısınız tel no 05533693603