Ak Gençler referanduma hazır

AK Parti Tepebaşı İlçe Gençlik kolları Danışma Meclisi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Gıcır Başkanlığında Toplantısı İl Binası Toplantı Salonunda yapıldı.

Ak Gençler referanduma hazır
14 Ocak 2017 Cumartesi 15:35

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca’nın da katıldığı toplantı gündeme ilişkin konuların görüşülmesi ile başladı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından konuşan AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, gençlere olan güvenlerinin tam olduğunu belirterek “2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin mimarları ve uygulayıcıları geçler olacaktır” dedi.
AK Parti Tepebaşı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Gıcır’da Ak Parti’nin kurucusu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanında olduklarını belirterek “Tepebaşı İlçe Gençlik Kolları yaklaşan referanduma şimdiden hazır” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.