3'ÜNCÜ SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 3'üncü Satranç Turnuvası yoğun katılım ile başladı.

3'ÜNCÜ SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI
19 Ağustos 2017 Cumartesi 12:23


Tepebaşı Belediyesi bünyesinde bulunan kültür merkezleri ve belde evlerinde satranç kursuna devam eden öğrencilerin katıldığı turnuva 19-20 Ağustos tarihinde 23 Nisan Çocuk Sanat Ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor.

7-12 yaş arası 120 çocuğun katılımı ile başlayan turnuvada çocuklar, iki gün boyunca 6 maç üzerinden zeka yarışı yapacak. Türkiye Satranç Federasyonu gözlemcilerinin de bulunduğu turnuvada iki kategoride derecelendirme yapılarak katılan tüm öğrencilere katılım belgesi takdim edilecek.

Ayrıca turnuvada dereceye giren satranççılar ise kupa ve madalya ile ödüllendirilecek. Tepebaşı Belediyesi 3. Satranç Turnuvası Ödül Töreni, 20 Ağustos Pazar günü saat 16.00’da 23 Nisan Çocuk Sanat Ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.