ZOR BİR KARŞILAŞMA OLACAK

Dakikalar sonra başlayacak olan Giresunspor Eskişehirspor maçı öncesi iki takım teknik direktörü de temkinli konuştu

ZOR BİR KARŞILAŞMA OLACAK
12 Mart 2017 Pazar 13:30

İLDİZ “SABIR KAZANACAK”
 
Giresunspor teknik Direktörü Yücel İldir maçı sabırlı olan tarafın kazanacağını belirterek, “Biz kazanmak istiyoruz Eskişehirspor’da kazanmak için sahaya çıkacak. Bugün bizim karşımıza farklı bir 11 ile çıkacaklar. Sabırlı olan takım kazanacağı bir karşılaşma. Bu maçta sabır kazanacak” dedi.
DENİZLİ “TANSİYON YÜKSEK OLACAK”
Denizli zor bir maç olacağını belirterek “Tansiyonu yüksek bir maç olacak. iyi futbol oynayarak 90 dakikayı tamamlamak istiyoruz. Saha şartları biraz kötü. 6 puanlık bir maç olarak değerlendirebiliriz. Önümüzde bu maç dahil zorlu bir süreç var. 32 haftaya kadar her şey netleşir. Erkan bu takımın kaptanı. Gününde olduğu zaman hem kendisi, hem futbolcular, hem de izleyenler keyif alır. O da bugün tüm yeteneklerini ortaya koyacaktır” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.