Zengin: Rakip kim olursa olsun Süper Lig’e çıkacağız

Eskişehirspor kaptanı Erkan Zengin, Play Offlarda rakip kim olursa olsun mutlaka Süper Lig’e çıkacaklarını söyledi. Zengin, “İşimiz tabii ki de kolay olmayacak. Ancak biz bu ligin en iyi takımıyız.” dedi.

Zengin: Rakip kim olursa olsun Süper Lig’e çıkacağız
18 Mayıs 2017 Perşembe 12:00

Sezon başında kendisine yapılan transfer tekliflerini reddeden ve İsveç Milli Takımı’nın, ‘Seni artık çağırmayız’ sözlerine kulak tıkayarak, ‘Benim Milli Takım’ım artık Eskişehirspor’ diyerek tüm kentin sevgisini kazanan kaptan Erkan Zengin, Play Offlar için iddialı konuştu.

Fanatik’e konuşan kaptan Zengin, Eskişehirspor’un iyi bir kadroya sahip olduğunu söyleyerek, play-off’un favorisinin kendi takımı olduğunu kaydetti. Süper Lig’e mutlaka çıkacaklarını ifade eden Zengin, “İşimiz tabii ki de kolay olmayacak. Ancak biz bu ligin en iyi takımıyız, play-off’un da favorisiyiz. Kim gelirse gelsin önce yenip finale çıkacağız, sonrasında da Süper Lig.” açıklamalarında bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.