YÜCEL İLDİZ "VAZGEÇMEYECEĞİZ"

Eskişehirspor Teknik direktörü Yücel İldiz antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. İldiz “Sezon sonuna kadar hiçbir şeyden vazgeçmeyeceğiz” dedi.

YÜCEL İLDİZ "VAZGEÇMEYECEĞİZ"
23 Şubat 2018 Cuma 15:50

Gazişehir karşısında alınan 4-1’lik mağlubiyet ardından rotayı Manisaspor ile oynayacağı maça çeviren Eskişehirspor’da Teknik direktör Yücel İldiz antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. İyi bir rakibe kötü günde yakalandıklarını belirten İldiz, “Gerçekten çok iyi bir seri yakalamıştık. Ancak sahamızda beklemediğimiz bir kaza yaşadık. İstediğimiz bir oyun oynayamadığımız bir maç oldu. Kırılma anları çok fazlaydı. İyi bir rakibe karşı kötü günümüzde karşılaştık. Bütün hataları bir maçta yaptık. Arkadaşlarımıza “bütün hataları bu maça sığdırdık artık başka maçlarda bu hataları yapmayalım” dedik. Mücadele açısından iyiydik. Ancak mücadele yeterli olmuyor. Böyle rakipler karşısında hata yapmayacaksınız. Takım olarak bir daha böyle hatalar yapacağımızı düşünmüyorum” dedi.

Bu ligde kolay maç yok

Manisaspor ile oynanacak karşılaşmayı da değerlendiren İldiz,  “Bu grupta her müsabaka çok zor. Şuanda ligin en zor maçlarından birine gideceğiz. Manisa çok iyi mücadele eden bir takım. Gençleştirdiler takımlarını. Kora kor mücadele ediyorlar. Ancak bizimde kaybetmeye tahammülümüz yok” diye konuştu.

Vazgeçmeyeceğiz

Alınan sonuçların hedefleri etkilemeyeceğini belirten İldiz, “Eskişehirspor’a ne durumdayken geldiğimizi biliyoruz. Nereye gitmek istediğimizi de biliyoruz. Sezon sonuna kadar hiç bir şeyden vazgeçmeden mücadelemiz devam edecek. Bu sezon saha içi saha dışı da oldukça zorlu bir sezon ama bir bütünlük sağlandı. Bu bütünlüğü kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz. Eskişehirspor’un kısa vadede, uzun vadede, orta vadede hedefleri vardır bu hedeflere uzanmaya çalışıyoruz. Bu dönemi akılcı atlatmak zorundayız. Ayaklarımızı yere basarak hareket etmek zorundayız ki gemiyi sağlıklı bir şekilde kıyıya yaklaştıralım” dedi.

Biz kendimize bakıyoruz

Hakem kararlarının sorulması üzerine İldiz,Ben hakemlere ilişkin hiç konuşmadım. Bir sürü maçımızda hakem hataları oldu. Önemli olan kasıtlı olmaması. Biz kötü bir günümüzde iyi bir rakibe yakalandık ama hakem arkadaşımızda iyi gününde değildi. Bunlara ben bakmıyorum. Biz kendi hatalarımıza bakmak zorundayız. Önemli olan hakem hatalarında kasıt olması” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.