YÖNETİM İSTANBUL’A GİTTİ

Eskişehirspor Genel Sekreteri Erdal Şahbaz, “Taraftarımızın hiç şüphesi olmasın, şampiyonluk yolundaki yolculuğumuz devam edecek” dedi.

YÖNETİM İSTANBUL’A GİTTİ
13 Şubat 2017 Pazartesi 18:11

Alpay Hoca’ya verdiği emekten dolayı teşekkür ettiklerini belirten Şahbaz, “Sezon başından itibaren Alpay Hocamız ile önemli bir yol kat ettiğimizi düşünüyoruz. Kendisine bundan sonraki meslek hayatında başarılar diliyoruz. Bugün Başkanımız Halil Ünal ile birlikte yeni teknik direktör için İstanbul’da çalışmalara başlayacağız. Yeni hocamızı Elazığspor maçında takımın başında olmasını hedefliyoruz. Takımımızın programında hiçbir değişiklik yok. Yarın altyapı hocalarımızın gözetiminde çalışmalara başlayacak” diye konuştu. Taraftara da seslenen Şahbaz, “Taraflarımızın hiç şüphesi olmasın. Şampiyonluk yolundan hiçbir şekilde sapmış değiliz. Bu hedef birlikte yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.