YÖNETİM BAŞARILI, HALİL ÜNAL’IN İKNA EDİLMESİ GEREKİYOR

Odunpazarı Belediye Meclisi 2017 yılı Haziran ayı olağan meclis toplantısı 14’üncü birleşim 1’inci oturumda Eskişehirspora destek mesajı verildi. Belediye Başkanı Kazım Kurt, “ Bana kalırsa mevcut yönetim bu işte başarılı. Bir şekilde bu yönetimi ikna edip görevde kalmasını sağlamak gerekiyor. Bu sadece buyurun siz yapın şeklinde olmamalı. Herkes elini taşın altına koymalı.”dedi.

YÖNETİM BAŞARILI, HALİL ÜNAL’IN İKNA EDİLMESİ GEREKİYOR
06 Haziran 2017 Salı 18:11

Belediye Başkanı Kazım Kurt, Meclis maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce Pazar günü Göztepe ile oynadığı karşılaşmaya değindi.

Sezonun başından itibaren takımın zor şartlar altında mücadele ettiğini ve başta Halil Ünal olmak üzere Eskişehirspor yöneticilerinin büyük özveri gösterdiğini kaydeden Başkan Kurt, “Geçen sene kulüp bir üst lige çıkmazsa kulüp kapanır diyordum. Buna rağmen kulüp yönetimi cesur bir hamle yaptığı görüşündeyim. Bu noktaya gelmek bile bir mucize bana göre. Tabi taraftarın mücadelesini unutmamak gerek.”dedi.

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

Şehrin ileri gelenlerinin takıma sahip çıkmadığını vurgulayan Kurt, artık Eskişehirspor’un kurtuluşu için herkesin harekete geçmesi gerektiğini dile getirdi. Kurt şöyle devam etti: “Şuan geçmişte yapılan yanlışları konuşmak yerine bundan sonra ne yapabiliriz bunu konuşmalıyız. Çünkü 15 bin insanın tüm şartları zorlayarak Antalya'ya nasıl gittiğini gördük burada kalan insanların taleplerini dinledik. Bana kalırsa mevcut yönetim bu işte başarılı. Bir şekilde bu yönetimi ikna edip görevde kalmasını sağlamak gerekiyor. Bu sadece buyurun siz yapın şeklinde olmamalı. Herkes elini taşın altına koymalı. Siyasi bir konu değil bu pazar günü CHP’li AK Parti’li MHP‘li herkes ağladı. Ben Eskişehir'deki tüm kurumlara sesleniyorum. Dünü unutup yeni bir söylem ile yola çıkmak gerekiyor. Bize ne görev düşerse hazırız. Önümüzde 15 gün var. Eskişehirspor, Bursaspor şuanda transfer yasağı bulunuyor. Para ve güç gerekiyor. Bir an önce bu işe el atılmalıdır.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
S.KAAVUNCUOĞLU - 7 yıl önce
Aynen katılıyorum.