YİNE OLMADI

Ligin 9. haftasında İzmir deplasmanında Altınordu ile mücadele eden Eskişehirspor bu deplasmandan da eli boş döndü.

YİNE OLMADI
22 Ekim 2018 Pazartesi 20:54

Bu sezon henüz deplasmanda hanesine puan yazıdıramayan Kırmızı Şimşekler, Altınordu karşısında da eli boş döndü.  Karşılaşmanın 14. dakikasında rakip takımın kazandığı serbest vuruşta Alican Özfesli Altınordu’yu 1-0 öne geçiren golü attı. Karşılaşmanın golden sonraki bolümünde Eskişehirspor topa daha çok hakim olan taraf olsa da porzisyona girmekte bir hayli zorlandı. Fıratcan rakip kalede etkili olmaya çalışan Kırmızı Şimşekler sorunma odasına 1-0 mağlubiyet ile girdi.

Karşılaşmanın 2. yarısına daha etkili başlayan taraf Altınordu olurken, karşılaşmanın 64. dakikasında Altınorduspor’un futbolcusu Alican, Mehmet Özcan’a yaptığı hareket ardından ikinci sarı kartı görerek kırmızı kart ile oyundan atıldı. Bu dakikadan sonra da sahada istenileni veremeyen Kırmızı Şimşekler karşılaşmanın 89. dakikasında rakibin geliştirdiği atakda Serdar Deliklitaş’ın golüne engel olamayarak sahadan 2-0 mağlubiyet ile ayrıldı.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.