Yeni bir seri başlatmak istiyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, Manisaspor maçında alacakları galibiyet ile yeni bir seriye imza atmak istediklerini söyledi.

Yeni bir seri başlatmak istiyoruz
09 Şubat 2017 Perşembe 16:03

EKSİKLERİMİZİ GİDERDİK
 Kupa maçları ile verilen arada eksiklikleri giderdiklerini belirten Özalan, “Sakatlarımız döndü. 10 günlük zaman zarfında takımın kondisyon açısından bazı eksiklerimizi giderdik. Taktiksel anlamda bazı eksikliklerimizin üstünde çalıştık. Manisaspor maçına hazırız” diye konuştu.
KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK
 İç sahada oynadıkları maça galibiyet parolası ile çıktıklarını belirten Özalan, “İçerde oynadığımız hiç bir maçı kaybetme lüksümüz yok. Kazanmak üzerine mücadele edeceğiz. Oyuncularımız ve taraftarlarımızın bu yönde bir motivasyonu var” dedi.
 CİDDİ BİR RAKİP
Manisaspor’un ciddi bir rakip olduğunu belirten Özalan, “Manisaspor ciddi bir rakip. Onları gerektiği kadar ciddiye alıyoruz. Taraftarımızın desteğini de arkamıza alarak galibiyet almayı hedefliyoruz. Tekrar bir galibiyet serisi yakalamak için Manisaspor karşılaşmasından galibiyet alarak bu seriyi başlatmak istiyoruz” dedi.
GENÇLERE ŞANS VERECEĞİM
Genç futbolculara bundan sonraki süreçte de şans vereceğini belirten Özalan “Hazırlık kampında 11 genç futbolcu ile çalıştık. Dorukhan ve Hasan Hüseyin alt yapıdan kısa zamanda çok yol kat edip takımdaki yerlerini aldılar diğer arkadaşların da aynı şekilde takımdaki yerlerini alacaklar. Genç oyunculara bundan sonraki sürede de önem vermeye devam edeceğim” dedi.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.