YENGE BÖYLE DUYURDU!

Takımdaki geleceği belirsiz olan Emre Güral'ın eşi Esra Güral'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım taraftarı memnun etti.

YENGE BÖYLE DUYURDU!
21 Temmuz 2019 Pazar 22:10

Emre Güral'ın eşi Esra Güral'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla golcü oyuncunun takımda kaldığını duyurdu. 

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Siyah Kırmızılı takıma katılan ligin bitmesinin ardından takımdaki geleceği belirsiz olan golcü oyuncu Emre Güral kararını verdi.  Golcü oyuncunun eşi Esra Güral sosyal medya hesabından Eskişehirspor formasını paylaşarak, "Kendiniz yazdınız çizdiniz... Biz ise herzaman doğru zamanı bekledik o doğru zaman RABBİMİN bize en güzelini yazdığı zamandı işte o gün bugünmüş. Size güzel haberler vereyim mi? Hazırmıyızzzzzzz" yorumlarında bulundu ve eşi Emre Güral'ın takımda kaldığını duyurdu. Esra Güral ayrıca, "Osman Başkanın kıymetini bilin" yorumunda bulundu. 

Güral paylaşımlarına beğenen Eskişehirsporlular yorum yağdırdı. 

Esra Güral paylaşımına Eskişehirspor Başkanı Osman Taş ve Başkan Vekili Mehmet Şimşek de  yorumda bulundu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.