YEN BE ES ES’İM!

Kırmızı Şimşekler bugün saat 16.00’da kaderini doğrudan etkileyecek karşılaşmada Sivasspor’u konuk edecek. Zorlu karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek.

YEN BE ES ES’İM!
23 Nisan 2017 Pazar 06:37

Ligde sonlara yaklaşırken Eskişehirspor geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor zaferi ile elde ettiği avantajı taçlandırmak için taraftarı karşısında sahne alıyor. Kırmızı Şimşekler aynı puandaki rakibi Sivasspor karşısında galibiyet alarak, Süper Lig yolunda sağlam bir adım atmayı hedefliyor. Eskişehirspor’un bugün oynayacağı kritik maçta kart cezaları nedeniyle Kamil Ahmet Çörekçi ve Bruno Mezenga görev alamayacak. Öte yandan bu sezon tüm ülkede ses getiren işlere imza atan Eskişehirsporlu taraftarların yine adından söz ettirecek işlere imza atması bekleniyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.