Vural: 33 BİN KİŞİYLE STADYUMU ŞENLİK HALİNE GETİRELİM

Teknik Direktör Yılmaz Vural, tesislerde açıklamalarda bulundu.

Vural: 33 BİN KİŞİYLE STADYUMU ŞENLİK HALİNE GETİRELİM
24 Nisan 2018 Salı 14:36

Teknik Direktör Yılmaz Vural, Vali Hanefi Demirkol tesislerimizde açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Yılmaz Vural açıklamalarına başlamadan önce, Kulüp fizyoterapistimiz Uğur Aydın, sportif sakatlıkları bulunan oyuncularımız hakkında bilgi verdi. “Gaziantepspor karşılaşmasında kalecimiz Kayacan Erdoğan, maçın 26. dakikasında bir hava topu mücadelesinde sağ kalçasının üzerine dengesiz bir şekilde düşmesi sonucu sakatlanarak, maça devam edemedi. Gelir gelmez tedavisine başlanıldı. Şuan durumu iyi ve yarın idmanlara başlayabilecek. Yine, Gaziantepspor maçında ısınırken, Kaan Kanak’ın kasığında bir şertleşme oldu. Şuan durumu iyi. Ofoedu ise, Cuma günü çalışmalara başlamıştı. Dün saha testi yapıldı. Yarın takıma vermeyi planlıyoruz. Cumartesi günü inşallah tam kadro ile sahada olacağız. ” dedi.

Vali Hanefi Demirkol tesislerimizde düzenlediği basın toplantısında, Vural, “Kazasız bir şekilde Gaziantepspor karşısında galip geldik. Önümüzde ligdeki tüm maçlar kritik. 2 maç var ve biz 4 puan hedefliyoruz. Cumartesi günü ciddi ve önemli bir rakip ile oynayacağız. Biz futbol kentiyiz, takımımızı seviyoruz. Tüm Türkiye’ye gösterelim. 33.000 kişilik Yeni Eskişehir Stadyumu’nu şenlik haline getirelim. Cumartesi günü Yeni Eskişehir Stadyumu’nda oynayacağımız, Boluspor maçında, Sivil Toplum Kuruluşlarını, Belediye Başkanlarını, iş adamlarını, kısacası tüm taraftarlarımızı Stadyum’a bekliyoruz.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.