VAZGEÇMEYENLER YOLLARDA...

Eskişehirspor taraftarı kulübün içinde bulunduğu zor duruma rağmen takımı yalnız bırakmamak için yollara düştü.

VAZGEÇMEYENLER YOLLARDA...
02 Aralık 2017 Cumartesi 11:14

Eskişehirspor'da başkan ve yönetim arayışları devam ediyor. Ödenmesi gereken borçlar, kapıda olan -24 sorunu ve futbolcuların kendilerine başka takım aramaları kulübü kapanma noktasına getirdi. Geçtiğimiz Çarşamba günü yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da başkan adayı çıkmaması ve kongrenin 1 hafta ertelenmesi taraftar tarafından olumlu karşılanmadı. aradan geçen sürede de şehirde bir isim üzerinde anlaşılamadı. Mevcut başkan Sinan Özeçoğlu'nun başkanlığı kabul etmemesi ve başka bir adayın çıkmaması krizin büyümesine neden oldu.

Kulübün bu durumunda bile yalnız bırakmayan Eskişehirsporlu taraftarlar, bugün oynanacak olan Samsunspor deplasmanı için gecenin ilk saatlerinde yola çıktı. Taraftarlar Samsun deplasmanını sosyal medyada bu karelerle paylaştı:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.