ÜNAL’DAN AKSOY’A SİTEM ESKİŞEHİRSPOR’UN YANINDA OLMAYAN İL MÜDÜRÜ MÜ OLUR?

Eskişehirspor mali kongresinde konuşan Başkan Halil Ünal Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Hüseyin Aksoy’u eleştirdi.

ÜNAL’DAN AKSOY’A SİTEM ESKİŞEHİRSPOR’UN YANINDA OLMAYAN İL MÜDÜRÜ MÜ OLUR?
17 Haziran 2017 Cumartesi 14:36


Yeni stadın yanında yer alan 15 bin metre karelik yerin Eskişehirspor’un hizmetine verilmemesinden dolayı Aksoy’u eleştiren Başkan Ünal, “O yer Eskişehirspor’un olacak” dedi.

Mali Kongrede yaptığı konuşmada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy’u eleştiren başkan Ünal “Yeni stadyumun yanında 15 bin metre karelik bir alan var. Burayı 49 yıllığına kiralayarak Eskişehirspor’a gelir getirecek işletmeler kuymak istedik. Ankara’ya gittik bakanımızdan Gençlikspor genel müdürümüzden söz aldık. Buraya geldik il müdürlüğünden olumsuz yazı geldi. Bakandan söz al genel müdürden söz al il müdürlüğünde takıl böyle iş mi olur? Eskişehirspor’un yanında olmayan il müdürü mü olur?” dedi.

Bu yer ile ilgili olarak gerekli girişimlere yeniden başlayacaklarını belirten Başkan Ünal, “O yer Eskişehirspor’un olacak. Eskişehirspor’a gelir getirecek işlerin mekanı olacak inşallah” dedi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.