ÜNAL: TARİHİ ÇAĞRIMIZ KARŞILIK BULAMADI

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, 55. Genel Kurul’da yaptı çağrıya olumlu bir karşılık bulmadığı için 6 Temmuz Perşembe günü yapılacak Seçimli Genel Kurul’da başkan adayı olmayacağını açıkladı. Ünal, “Tarihi çağrımız karşılık maalesef bulmadı. Keşke karşılık bulsaydı. Ben de artık sizlere veda ediyorum. Tekrar geri dönmeyeceğim. Yeni Genel Kurul’da da salonda olmayacağım.” dedi.

ÜNAL: TARİHİ ÇAĞRIMIZ KARŞILIK BULAMADI
04 Temmuz 2017 Salı 17:01


 
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal 55. Genel Kurul’da oluşturulacak yeni yönetimin kentin önde gelenlerinin katkı vermesi gerektiğini söyleyerek bir görev dağılımı yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’dan transfer yasağının kaldırılması, Odunpazarı Belediyesi’nden iaşe giderleri, Tepebaşı Belediyesi’nden personel giderleri, Ticaret Odası’ndan maliyeye olan borçların ödenmesi ve Büyükşehir Belediyesi’nden imar izinlerinin çıkarılmasını isteyen Ünal, bu taleplere karşılık bulmak için 1 hafta süre istedi.

Ünal’ın kongredeki bu çıkışını eleştiren AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü de dün yaptığı basın toplantısında yeni bir görev dağılımı yaptı. Ünlü, aday olacakların en az 10 milyon lira ile yönetime talip olmasını gerektiğini söyledi. Ayrıca Ünlü, kulübün borçları için Büyükşehir’in 10 milyon, Odunpazarı ve Tepebaşı’nı 5’er milyon, Sanayi ve Ticaret Odası’nın  2.5 milyon ve alt belediyelerin ellerindeki ödenek kadar yardımda bulunmasını istedi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından bir basın toplantısı düzenleyen Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, Genel Kurul’da yaptığı tarihi çağrının karşılık bulmadığını söyledi.  Ünal, “Mazisinde başarılarla dolu bu kulüp içinde yaşamış olduğu bu sıkıntılı süreci bir şekilde şehrin bütün dinamiklerinin ayağa kaldırılmasıyla Eskişehirspor’a güçlü bir Yönetim Kurulu oluşturarak camiaya ve bu büyük taraftara yakışan bir şekilde devam etmek niyetindeydik. Ama bu tarihi çağrı karşılığını bulmadı.”dedi.

Yeni Genel Kurul tarihi veren Ünal, “Eskişehirspor Yönetim Kurulu yeni Genel Kurul’u olarak 6 Temmuz’da Perşembe günü saat 17.30 Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılmasına karar verdik. Eskişehirspor o gün yeni başkan ve üyelerini seçecektir. Şahsım ve yönetim kurulu adına herhangi bir göreve talip olmamız söz konusu değildir.”ifadelerini kullandı.

“Yaşadığımız süreç şahsımı ziyadesiyle üzmüştür.” diyen Ünal, yeni yönetime destek olacağının sözünü verdi. Ünal şöyle devam etti: “Yeni yapılacak Genel Kurul’da salonda olmayacağım. Ben son çağrımı ve son sözlerimi söyledim. Bunlar da karşılık bulmadı. Eskişehirspor’u yeniden ayağa kaldırmak için kim mücadele edecekse hayırlı olsuna geleceğim. Bu süreçte yeni gelecek arkadaşlara elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Eskişehirspor camiasına hakkınızı helal edin diyorum. Bizden yana helal olsun.”
 
 
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Saliha - 7 yıl önce
Yazık oldu bu büyük takıma bir zamanlar kartaldi herkesin örnek aldığı bir sehrin takımı bu olmamalı herkes elini taşın altına koysun sahip çıksın Halil Ünal bunun altindan kalkar bu takımı şampiyon yapar aç ayı oynamaz