ÜNAL'DAN KURTULUŞ REÇETESİ

Eskişehirspor'da Halil Ünal, Başkanlık ve Yönetim Kurulu için yönetim listesini Divan Kurulu'na teslim etti. Ünal, Eskişehirspor'un kurtuluş reçetesini açıkladı.

ÜNAL'DAN KURTULUŞ REÇETESİ
06 Aralık 2017 Çarşamba 20:06

Eskişehir Olağanüstü Genel Kurulu’na verilen 10 dakikalık aranın ardından Divan Kurulu Başkanı Mehmet Şimşek oturumu yeniden başlattı.

Şimşek, Başkanlık ve Yönetim Kurulu Listesi olanların Başkanlık Divanı’na iletmesini istedi. Ancak, Divana herhangi bir liste ulaştırılmadı.

Daha sonra Divan Başkanı 15 dakika daha ara verdi. Bu sürede eski Başkan Nebi Hatipoğlu, Aydın Begiter ve Halil Ünal protokol sırasında bir görüşme gerçekleştirdi.

Halil Ünal konuşmasında herkesin elini taşın altına sokması gerektiğine vurgu yaptı. Başkanın kimin olacağının bir öneminin olmadığını belirten Ünal, ortak bir liste çıkması gerektiğini söyledi.

Daha sonra kürsüye çıkan Ali Eldem, kulübün içinde bulunduğu durumdan kurtulması için Halil Ünal'ın başkanlığına evet denilmesi gerektiğini söyleyerek Ünal'ı kürsüye davet etti.

“İçimiz kan ağlıyor, içimiz yanıyor.” diyerek sözlerine başlayan Ünal, bu kulüple acı, tatlı çok şeyler yaşadıklarını belirtti. Ünal, “Reçete nedir? Sinan Özeçoğlu’nun dediğine göre sezon sonuna kadar 27 milyona ihtiyacı olduğunu söyledi. Ben bütün günümü buna harcadım. Ancak 27 milyon lira tek başına kaldırabileceği bir yük değil. Biz bunun 7 milyon lirasını karşılayabiliriz. Geçen sene 40 milyonu bulduk. Yine buluruz.” dedi.

Eskişehirspor’un kurtuluşu için Genel Kurul’a bir öneri getiren Halil Ünal, “Öncelikle Genel Kurulu’nun 15’ten 50’ye çıkmasını talep ediyorum. 15 kişiyle olmuyor. Bunu 50’ye çıkartalım ve yönetime gelecek her arkadaş 200 bin lira kaynak bulma sözü versin. Ben aday değildim. Nebi Hatipoğlu’nun üzerinde yoğunlaştık ama bu yük ağır geliyor. Yönetimi 50’ye çıkartacağız. Bu yükten ancak böyle kurtulabiliriz. Daha başka kaynaklar da bulmaya çalışacağız. Ben geçen sezon Cumhurbaşkanı’ndan geçen sezon iki milyon lira aldım. Yine alacağız. Öte yandan, Ali Eldem’in başkanlığında bir İcra Kurulu oluşturulmasını talep ediyoruz. Hem bizi denetlesinler hem de 10 milyon lira kaynak bulsunlar. Eğer Genel Kurul salonudaki bir sezonda 200 bin lira para verebilirim diyen arkadaşımız varsa gelin hep birlikte birlik olalım. Bizim 25 kişilik arkadaşımız hazır. Ama hep beraber olalım. Talebimiz budur.”dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.