Ünal: Başkan kim olursa olsun destek vermeliyiz

Kongrenin 6 Haziran’da yapılmasının önemine vurgu yapan Ünal, uyarmayı da ihmal etmedi: “Başkan kim olursa olsun kesinlikle desteklenmeli”

Ünal: Başkan kim olursa olsun destek vermeliyiz
04 Haziran 2018 Pazartesi 11:50

esgundem26.com / 6 Haziran’da yapılacak olan kongre öncesinde yönetim arayışları sürüyor. Başkan Ünal ise kongrede yeniden aday olmama konusunda kararlı. Kongrenin 6 Haziran’da yapılmasının önemine vurgu yapan Ünal, uyarmayı da ihmal etmedi: “Başkan kim olursa olsun kesinlikle desteklenmeli”

Eskişehirspor kendisi için bir hayli kritik olan bir sezonun daha arifesinde bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan ise 6 Haziran’da yapılacak olan kongreye kilitlendi. Mali tablo nedeniyle yönetim bulma konusunda sıkıntılı bir süreç yaşayan Kırmızı Şimşekler’de mevcut başkan Halil Ünal ise kongrede aday olmama yönünde verdiği kararı değiştirmiş değil.

Soner Uçak’a konuşan Ünal, “Son yaptığım basın toplantısında aday olmayacağımı belirtmiştim. Bu kararımdan dönmüş değilim. Nedenlerini de anlattım. Şimdi mevzu benim aday olup olmamam değil. Camia şunu iyi bilmeli ben çok kutsal ve zor bir görevi elimden geldiğince yaptım. Yeni gelecek olan arkadaşlar da zor ve kutsal bir görevi yerine getirmek için o koltukta olacak. Kim başkan olursa olsun destek vermek zorundayız. Ben Halil Ünal olarak elimden gelen desteği vereceğim” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.