ÜÇ OYUNCUMUZA BUNDESLİGA KANCASI

Teknik Direktör Fuat Çapa, 3 oyuncuya Alman Bundesliga ekiplerinin talip olduğunu söyledi

ÜÇ OYUNCUMUZA BUNDESLİGA KANCASI
11 Şubat 2019 Pazartesi 17:58

Teknik Direktör Fuat Çapa, Mehmet Özcan, Mehmet Feyzi Yıldırım ve Mevlüt Çelik gibi oyuncuları için Alman Bundesliga ekiplerinin talip olduğunu söyledi. Mehmet Özcan için Lille yetkilileri de temasa geçti. Oyuncularımız için en doğru ne ise birlikte karar vereceğiz” dedi

 
Fuat Çapa, Radyospor’dan Salih Manav’a konuştu. Çapa şu açıklamalarda bulundu “Maçtan önce oyuncularımıza bu maçta rakibe saygı duyarak mücadele edin. Bizde 2-3 hafta öncesine kadar onların durumundaydık. Gereksiz faullerden kaçının, sert müdahalelerden kaçının demiştim. Karabükspor'un neler yaşadığını çok iyi biliyoruz”

OLMASI GEREKİNDİ

“Karabük 3 oyuncu değişiklik hakkını kullanmıştı.  Oyuncuları sakatlandı. Gidip durumunu öğrendim. Ben de kulübeye dönüp İbrahim'i oyundan alacağız dedim. Biz bu sene deplasman maçlarında çok kaybettik. Rakip takım taraftarları kümeye diye tezahürat yaptıklarında oyuncularım hıçkıra hıçkıra soyunma odasına gidiyordu. Biz sadece olması gerekeni yaptık”

“Fıratcan iğne ile maçlara çıkıyordu. Bu hafta kendisini dinlendirdik. Fırat'ı cuma gününe kadar da dinlendireceğiz. Gençlerimize çok yüklendik. Tecrübelilerinde maç eksiği var. Güzel bir harmanlama yaparak en doğru şekilde mücadelemize devam edeceğiz. Mevlüt 3 hafta daha takımdan uzak kalacak. Çok yoğun tempoda maçlar oynadık. Genç oyuncularımızdaki etkilileri de ortaya çıkmaya başladı”

TARAFTARIMIZ ÖRNEK 

Eskişehirspor taraftarları beklentilerin çok çok üzerine çıktı. Bu sezon yaptıklarıyla yine herkesi kendilerine hayran bırakıyorlar. Bunu Karabükspor deplasmanında bir kez daha yaptılar. Maç öncesinde, maç esnasında ve sonrasın da hem bize hem de Karabükspor'a çok güzel moral verdiler. Eskişehirspor taraftarı diğer illere ve camialara da örnek oluyorlar”

ÜZERİNE EKLEYECEKTİR

“Mehmet Özcan sezon başından bu yana çok ama çok gelişti. Çok iyi bir profesyonel. Kendi mevkiinde oynayan oyuncuları izliyor ve onlardan bir şeyler kapmaya çalışıyor. Ben kendisi ile sık sık görüşüyorum. Daha gelişeceğini düşünüyorum. Sezon sonuna kadar mevcut futbolunun üzerine yüzde 35-40 civarı daha ekleyebilir diye düşünüyorum”

TALİPLİLERİ ÇOK 

“Mehmet Özcan bizi yurt dışında başarı ile temsil edecektir. Lille yetkilileri bizimle temasa geçti. Mehmet Özcan hakkında bilgi aldılar. Ayrıca Mehmet Özcan, Mevlüt Çelik ve Mehmet Feyzi Yıldırım için Almanya'dan teklifler var. Sadece bir takım da değil. Oyuncularımızı takip ediyorlar, izliyorlar. Almanya Bundesliga takımlarının oyuncularımız ile ciddi şekilde ilgileniyor. 15 Nisan tarihinden sonra bu oyuncular için girişim yapacaklarını da söylediler. Oyuncularımız için en doğru ne ise birlikte karar vereceğiz”…

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.