U15'ler sevindirdi

Eskişehirspor altyapı takımlarımız dün Samsun ile karşılaştı. U-14 ve U-16 takımlarımız rakiplerine boyun eğerken U-15 temsilcimiz üç puanın sahibi olmayı başardı…

U15'ler sevindirdi
07 Ocak 2018 Pazar 15:52

Spor Toto Gelişim Liglerinde yer alan Eskişehirspor altyapı takımları dün Samsunspor ile karşı karşıya geldi. U-14 ve U-15 ekiplerimiz evinde U-16’lar da Samsun’da galibiyet aradı. Muttalip Sentetik Sahası’nda oynanan ilk maçta sahaya U-14’ler çıktı. Es-Es U-14 rakibi karşısında 2-1 mağlup oldu. Tek golümüz Emre’den geldi.

U-15’ler sevindirdi

Siyah-Kırmızılı U-15 takımız ise Metehanın 4 golle yıldızlaştığı karşılaşmada rakibini 4-2 yenerek üç puanın sahibi oldu.

Samsun’da oynanan U-16 maçında ise Es-Es 2-1 kaybederek sevenlerini üzdü. Altyapı takımlarımız üç maçta tek galibiyet almış oldu. 

Haber ve Fotoğraflar: Varol Alkılıçgil

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.