TÜRKİYE MAÇI BİLETLERİ KARABORSA SATILIYOR

6 Ekim'de oynanacak Türkiye - İzlanda maçı biletleri Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için satışa çıktı. TFF tarafından 1 saat içerisinde biletlerin tükendiği açıklaması yapıldı. Ancak satılan biletler karaborsaya düştü.

TÜRKİYE MAÇI BİLETLERİ KARABORSA SATILIYOR
13 Eylül 2017 Çarşamba 17:08

A Milli Takımımın İzlanda ile 6 Ekim 2017 Cuma günü Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçının bilet satışı, sona erdi.

Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın taraftarkulubu.tff.org sitesinden satışı gerçekleştirilen biletleri tükendi.

Bilet satışının tamamlanmasının ardından sosyal medyada biletlerin karaborsadan satılması gündeme geldi.

 Bir internet bilet satış sitesinde yüzlerce maç bileti satışa çıktı.

Sitede istenilen bilet sayısının girilmesinin ardından yan yana olan biletler listeleniyor. Bu biletlerden en ucuzu 120 TL ile en pahalısı da 1.280 TL'ye satılıyor.

TARAFTARLAR İSYAN ETTİ

Yaşanan bu duruma isyan eden taraftarlar, karaborsacıların kırmızı üye olarak sabahın erken saatlerinde bilet almalarına isyan etti. Biletlerin çok yüksek fiyatlarda satılmasına tepki gösteren taraftarlar yetkilileri yaşanan bu duruma el koymasını istedi.


KARABORSA SATIŞA ÇIKAN YÜZLERCE BİLE BU ŞEKİLDE ALICI BEKLİYOR

 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zeki - 7 yıl önce
Mutlaka arkasında dönen dolapların araştırılması lazım.