Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi

Ziraat Türkiye Kupası'nda, çeyrek ve yarı final eşleşmeleri kura çekimiyle belli oldu. Final 9 Mayıs Çarşamba günü Eskişehir'de yapılacak.

Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi
19 Ocak 2018 Cuma 17:17

Riva'da bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimine, son 16 turunda başarılı olan 8 takımın temsilcileri ile TFF yetkilileri katıldı.

Teleset Mobilya Akhisarspor-Kayserispor
Atiker Konyaspor-Galatasaray
Beşiktaş-Gençlerbirliği
Akın Çorap Giresunspor-Fenerbahçe

Kura çekiminde çeyrek final eşleşmelerinin yanı sıra muhtemel yarı final eşleşmeleri de belirlendi.

Yarı finalde Teleset Mobilya Akhisarspor-Kayserispor karşılaşmasının galibiyle Atiker Konyaspor-Galatasaray maçının galibi karşılaşacak. Beşiktaş-Gençlerbirliği
karşılaşmasının galibiyle Akın Çorap Giresunspor-Fenerbahçe karşılaşmasının galibi yarı finalde karşılaşacaklar.

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final ilk karşılaşmaları, 30, 31 Ocak ve 1 Şubat, rövanşları 6, 7 ve 8 Şubat'ta, yarı final ilk müsabakaları ise 27-28 Şubat veya 1 Mart, rövanşları da 17-18 veya 19 Nisan tarihlerinde oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda final ise 9 Mayıs Çarşamba günü Eskişehir'de yapılacak. (NTV)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.