Telekom hazırlıkları başlıyor

Geçtiğimiz hafta Pertevniyal deplasmanında mağlubiyet alan Potanın Şimşekleri bu mağlubiyeti Düzce Belediyesi karşısında telafi etti. Devler zirve yarışını sürdürmeyi başardı.

Telekom hazırlıkları başlıyor
12 Şubat 2017 Pazar 16:59

Ligin 22’nci haftasında İzmir temsilcisi Petkimspor ile deplasmanda kritik bir mağlubiyet alan Nesine.com Eskişehir Basket bu mağlubiyeti Düzce Belediyesi karşısında telafi etti. 23’üncü haftada kendi sahasında Düzce’yi konuk eden Potanın Şimşekleri rakibi karşısında tüm periyotları üstün tamamladı ve zirve yürüyüşünü sürdürdü.
Nesine.com Eskişehir Basket küme düşme hattından kurtulmak isteyen rakibi karşısında iyi bir performans sergileyerek taraftarının yüzünü güldürmeyi başardı. Temsilcimiz bu sonuçla galibiyet sayısını 19’a çıkartarak lider Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte puanlarını eşitledi. Temsilcimiz 24’üncü haftada Türk Telekom’u konuk edecek.
PATLAMA YAPTI
Nesine.com Eskişehir Basket’in deneyimli oyuncusu Evren Büker, Düzce Belediyesi karşısında kendini buldu. Evren 15 sayı 6 asistle oynayarak uzun süren sessizliğini bozdu. Siyah Kırmızılı ekibin ikinci kaptanı Evren Büker, Düzce Belediyesi karşısında müthiş bir performans sergiledi. Deneyimli oyuncu banchten gelerek 15 sayı üretti. Savunmada iyi işler yapan Evren Büker, 3 ribaund alırken hücumda da 6 asistle oynadı. Maç sonu açıklama yapan Evren performansından önce takımın galibiyetinin önemli olduğunu vurguladı.
DUNCAN BİLDİĞİNİZ GİBİ
Nesine.com Eskişehir Basket’inpivot oyuncusu JoshDuncan takımını sırtlamaya devam ediyor. Amerikalı oyuncu sezonun ikinci yarısındaki çıkışını Düzce Belediyesi galibiyetiyle devam ettirdi. Zorlu mücadelede 20 sayı atmayı başaran Duncan, 6 ribaund ve 2 asist yapmayı başardı. Duncan bu performansıyla taraftarlardan büyük alkış topladı.
TELEKOM HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR
Türkiye Basketbol Ligi’nin 24’üncü haftasında Türk Telekom’u konuk edecek olan Nesine.com Eskişehir Basket zorlu maçın hazırlıklarına bugün başlıyor. Düzce Belediyesi galibiyeti sonrası 1 gün izne çıkan Potanın Şimşekleri bugün Koç Brad Greenberg önderliğinde çalışmalarına start verecek. Kritik karşılaşma 18 Şubat Cumartesi günü saat 17.00’de oynanacak.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.