TAŞ: BÜYÜKERŞEN'DEN RANDEVU TALEP ETTİM

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e projelerle gideceğini söyledi.

TAŞ: BÜYÜKERŞEN'DEN RANDEVU TALEP ETTİM
20 Temmuz 2019 Cumartesi 10:55

Osman Taş kendisine yöneltilen Yılmaz Büyükerşen, Ahmet Ataç ve Kazım Kurt ile görüşüyor musunuz sorusuna, "Yılmaz Büyükerşen’le bugüne kadar hiç görüşmedim. Görüşme talebinde bulunduk, randevu bekliyoruz. Ahmet Ataç Başkanımızla aramız çok iyi. Sık sık görüşüyoruz. Yardım edecekler mi sorusuna gelirsek. Bu insanlar zamanında Eskişehirspor’a çok yardımlarda bulunmuşlar. Geçtiğimiz sezonda yardım ettiler. Yardım etmeye de devam edeceklerdir. Siyasetçilere gidipte bize para verin demeyi düşünmüyoruz. Yılmaz Büyükerşen hocamıza saygı duyuyorum. Daha önceden yapmış olduğu yardımları bu kulübü takip edenler bilirler. Kendisine projelerimizle gitmek istiyoruz. Yılmaz hocamızın da ‘Eskişehirspor bize projelerle gelsin’ dediğini biliyoruz. Kendisine çok güzel projeler sunacağım.
Kazım Kurt ile görüşüyorum. Kendisi bize her zaman destek vermeye hazır. Ahmet Ataç Başkanımız da aynı şekilde" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.