TARAFTARLAR SÖZ VERENLERE SESLENDİ:

Eskişehirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Diri, yeni sezon için Eskişehirspor’a destek olacağını açıklayan şehrin önde gelenlerine seslenerek, “Bu kentin de sizlere çok yakında kocaman bir cevabı olacak merak etmeyin. Bu yaptıklarınızın ya da yapmadıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz. Ve bu çok yakındır.”dedi.

TARAFTARLAR SÖZ VERENLERE SESLENDİ:
15 Ağustos 2017 Salı 13:08

Eskişehirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Diri, Yeni Atatürk Stadyumu’nda tribün liderleri ile ilgili basın açıklaması yaptı.  Diri açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İlk öğrendiğimiz besteydi; "sen çok yaşa"

Ciğerden bağırırdık; "canım feda olsun sana" Gerçektende değişilmezdi onun sevgisi bu dünyada!

Arkasında biz vardık, biz büyük taraftardık. Bitsindi bu hasret , gelsindi başarılar..

Şampiyon olamamış, gitmişti. Boğaz'a ikinci köprü kurulmuş, Fethinin Ender'in saçı dökülmüş, televizyonlar renklenmiş, o gün doğan çocuklar evlenmişti ama o şampiyon olamamıştı.

Futbolcular parlayıp sönmüş, yönetimler gelip geçmişti. Fakat onun için çarpan kalpler, tribünlerde hiç susmamıştı.

Onsuz yaşam bir işkenceydi, dillerdeydi gündüz gece... Şarkılar onun içindi satır satır hece hece...

Koca bir şehrin yaşam sebebiydi o. Uğruna yatılan cezalar, harcanan ömürler, tek bir kere bile pişman olunmadan.! Sadece yaşarken değil, mezar taşlarına dahi kazınan adı...

Çocuklardan, anneden, babadan, eşten, sevgiliden kaçıp onun peşinden gidilen deplasmanlar,çok cefasını çektiğimiz, onu hiç yalnız bırakmadığımız..

Bu aşkı yaşayan koca bir kent tek bir şey istedi seçtiklerinden, ekmek verdiklerinden. Destek olun! Sözlerinizin arkasında durun ve sahip çıkın aşkımıza. Bizi anlayın dediler, nefes alamıyoruz dediler. Söz dinletemediler.

Şimdi o koca çınar, o ölümsüz aşk yıkılıyor, ölüyor. Nefesimiz kesiliyor, yüreğimiz dağlanıyor, tuz basılıyor yaramıza. Neden? Sahip çıkamadığınız için, bu şehirden kazandığınızı bu şehire vermediğiniz için, elinizi taşın altına sokamadığınız için. Sayesinde bir yerlere geldiğiniz şehrin en büyük değerine ihanet ettiğiniz için.

Ancak Bu kentin de sizlere çok yakında kocaman bir cevabı olacak merak etmeyin. Bu yaptıklarınızın ya da yapmadıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz. Ve bu çok yakındır. Bu şehirde para kazanan alışveriş merkezleri, bankalar, fabrikalar, esnaflar, iş adamları, eski yönetici ve eski başkanlar (istisnasız hepsi), sanayi ve ticaret oda başkanları, özellikle belediyelerimiz, milletvekili diye seçtiklerimiz ama seçildikten sonra milletin Eskişehir'in vekili olduğunu yani bizleri unutanlar kısacası bu kötü günlerde Eskişehir halkının ve Eskişehirspor taraftarının sesine kulak tıkayanlar; Sizler sırça köşklerinizden bizi merak etmeyin. Biz yine yıllarımızı, ömrümüzü, her şeyimizi veriyor olacağız. Çünkü biz ESKİŞEHİR AŞIĞIYIZ.

Şairin de dediği gibi;

"yine çarpıştırsak kelimeleri
aşk yenildi hayal kimle beraber
aşk gibi düşüyor kümeleri de
şu benim efsanem es ki eski eskişehirsporum
es be birader

ben ondan öğrendim
düşe kalka amatör kümede aşkla gezmeyi
eskişehir vefa maçlarını görseniz
vefalı olurdunuz eskişehir'e karşı
nerde vefa
eskişehir düşüyor
ellerim dönüyor
alkış üşüyor…"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.