TARAFTARIMIZ ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Giresunspor ile yapacakları rövanş karşılaşmasına yeni bir maç, yeni bir hedef olarak baktıklarını söyledi.

TARAFTARIMIZ ELİNDEN GELENİ YAPIYOR
27 Mayıs 2017 Cumartesi 15:02

AVANTAJLARIMIZ VAR AMA…
İlk maçın sonucuna barksak avantajlıyız. Ama bu skora bakarak sahaya çıkmayacağız. Kazanmamız gereken bir maç olarak bakmamız gerekiyor. Avantajlarımız var ama onları sahaya taşıyacak durumunda değiliz yeni bir maç yeni bir hedef olarak değerlendiriyoruz.
BİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAKLAR
Taraftarlar bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Mübarek Ramazan da iftar saatine denk gelecek maç ama asla takımlarını yalnız bırakmayacaklarını biliyorum. Pazartesi günü de desteklerini vereceklerdir.
KAYACAN’A GÜVENİYOR
Boffin’in oynamasını isteriz. Ancak oynamaması durumunda Kayacan her an görev alacak durumda. Dolayısıyla o konuda fazla sıkını çekmeyiz.
DORUKHAN’IN ÖNÜ AÇIK
Dorukhan devamlı iyiyi arayan, olmak isteyen bir futbolcu. Bulunduğu konumla yetinmeyen bir futbolcu. Bu mantaliteye devam ettiği sürece önü açık olacaktır.
 


 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.