TARAFTARDAN DEV ESKİŞEHİRSPOR BAYRAĞI İÇİN İMZA KAMPANYASI

Eskişehirspor taraftarları kentin her yerinden görünebilecek şekilde dev Eskişehirspor bayrağının yapılması için imza kampanyası başlattı. change.org internet sistesinden başlatılan kampanya ile başta Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt olmak üzere şehrin önde gelen isimlerinen bu kampanyaya destek vermesini istedi.

TARAFTARDAN DEV ESKİŞEHİRSPOR BAYRAĞI İÇİN İMZA KAMPANYASI
26 Mayıs 2017 Cuma 12:01

Geçtiğimiz günlerde THY Euroleague Fenerbahçe - Olimpiyakos final maçı için birçok belediyenin meydanlara dev ekran kurmasına sosyal medyadan, 'Odunpazarı'nda Eskişehirspor maçları dışında maç yayını yapmıyoruz. Ülkemizi Avrupa'da temsil eden takımlara başarılar dileriz' diye karşılık veren Odunpazarı Belediyesi Eskişehirspor taraftarı tarafından büyük alkış aldı.

Öte yandan, Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt TFF 1. Lig Play-Off 1. tur karşılaşmasında Eskişehirspor'un Giresunla oynadığı maçı taraftarla Odunpazarı Meydanı'nda birlikte izledi. Taraftarlar Kurt'a yoğun ilgi gösterdi.




Eskişehirspor taraftarları kentin her yerinden görünebilecek şekilde dev Eskişehirspor bayrağının yapılması için imza kampanyası başlattı. change.org internet sistesinden başlatılan kampanya ile başta Eskişehirspor'a destek veren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt olmak üzere şehrin önde gelen isimlerinen bu kampanyaya destek vermelerini istedi. İmza kampanyası için,"Eskişehirspor taraftarları olarak şelale parka devasa bir Eskişehirspor bayrağı dikilmesini istiyoruz. Tüm şehrin üzerinde bayrağımız dalgalansın istiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

İmza kampanyasına aşağıdaki linkten ulaşılabilir:


https://www.change.org/p/odunpazar%C4%B1-belediye-ba%C5%9Fkan%C4%B1-kaz%C4%B1m-kurt-%C5%9Felale-parka-eses-bayra%C4%9F%C4%B1?recruiter=725562530&utm_source=share_petition&utm_medium=whatsapp
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.