TARAFTARA ÇAĞRI YAPTI

Eskişehispor’un bugün kendi sahasında konuk edeceği Birevim Elazığspor maçı öncesi teknik direktör Fuat Çapa, taraftara çağrıda bulundu.

TARAFTARA ÇAĞRI YAPTI
13 Nisan 2019 Cumartesi 14:47

Eskişehispor’un bugün kendi sahasında konuk edeceği Birevim Elazığspor maçı öncesi teknik direktör Fuat Çapa, taraftara çağrıda bulundu. Çapa, “Eskişehir'deki her maç tribünler coşkuyla maça ortak oldu. Rakibimiz kim olursa olsun, skor ne olursa olsun bir anlığına bile destekten vazgeçmeyen taraftarımızı cumartesi 19.30'da yine Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'na davet ediyorum. Önümüzde kalan haftalarda Eskişehir'de oynayacağımız bütün maçlar gelecek güzel günler için çok önemli. İlki bu cumartesi. Stadyum güzel, mevsim bahar, tribün şahane, biz hazırız! sizi bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.