Taraftara 3’lü paket sürprizi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Eskişehir Basket, evinde oynayacağı ilk 3 maç için ‘3’lü maç paketi’ biletlerini satışa sundu.

Taraftara 3’lü paket sürprizi
28 Eylül 2017 Perşembe 15:20

Siyah-Kırmızılı yönetim geçen sene arkasına aldığı taraftar desteğinin bu sene de sürmesini istiyor. Bu doğrultuda çalışma yapan ekip, taraftara özel ‘3’lü maç paketi’ adı altında bilet kampanyası yaptı. Eskişehir Basket’in evinde oynayacağı ilk 3 maçın bedeli 80 TL olarak belirlendi. Biletler öğrencilere 40 TL, 10 yaşından küçüklere ve engellilere ise ücretsiz olacak.

Devler ilgi bekliyor

Dün (28 Eylül Perşembe) öğlen saatlerinden biletix.com.tr den satışa çıkan 3’lü maç paketi biletlerine ilginin yüksek olması bekleniyor. Biletler ayrıca Kanatlı Alışveriş Merkezi Biletix Gişesi’nden de satışa sunuldu. Ligin ilk haftasında (7-8-9 Ekim) oynanacak İstanbul BB maçına kadar paket bilet satışı devam edecek. Maç günü de gişeden paket satışı olacak.

3’lü pakette yer alan maçlar şunlar;

1. Hafta    Esk. Basket-İstanbul BB

3. Hafta    Esk. Basket-Anadolu Efes

5. Hafta     Esk Basket-Galatasaray

 

Dev Adamlar hız kesmiyor

Potadaki temsilcimiz Eskişehir Basket, Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda antrenmanlarını sürdürüyor. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ndeki zorlu maçlara hazırlanan Potanın Şimşekleri, Koç Josep Maria Berrocal idaresinde yaklaşık 90 dakika süren antrenman gerçekleştirdi. Isınma ve top sürme çalışmalarıyla başlayan antrenman, hücum ve savunma çalışmalarıyla sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.