TARAFTAR'IN YARDIM KAMPANYASINA ESKİŞEHİRSPOR'DAN AÇIKLAMA

Eskişehirspor çalışanlarının 11 aydır maaş alamamaları üzerine başlatılan yardım kampanyası için Eskişehirspor tarafından bir hesap numarası yayınlandı.

TARAFTAR'IN YARDIM KAMPANYASINA ESKİŞEHİRSPOR'DAN AÇIKLAMA
18 Haziran 2017 Pazar 16:50

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 11 ayır Eskişehirspor'dan para alamayan kulüp çalışanları için yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu. Diri, "Eskisehirspor kulübümüz maddi sıkıntılar nedeniyle 11 ay personel maaşı ödeyemediğini hepimiz biliyoruz. Mübarek Ramazan ayını hayırlısıyla bitiriyoruz. Önümüz bayram Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) olarak kulübümüz tarafından açılacak bir hesaba bağış yaparak kampanya başlatmak istiyoruz."ifadelerini kullandı.

Kampanya ile ilgili Eskişehirspor resmi internet sitesinden bir hesap numarası yayınlandı. Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Büyük taraftarımızın başlattığı, manevi değeri ve duyarlılığı yüksek kampanya için Eskişehirspor Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyoruz. Çalışanlarınızın maaşlarını zamanında almaması elbetteki bizleri de üzmektedir. Bu kampanyayla birlikte çalışanlarımızın gecikmiş alacaklarını en kısa zamanda tamamlamakta önceliğimiz olacaktır.

Eskişehirspor Kulübü Derneği İktisadi İşletmesi

DenizBank IBAN: TR590013400000450369300005"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
es es,li - 7 yıl önce
iyide kardesim adama sormazlarmı yönetim olarak sizler ne ararsınız bu ekibin basinda ayip ayip