Taraftar Halisdemir'i unutmadı

Eskişehirspor taraftarı Gaziantep maçı öncesi Niğde'nin Bor ilçesinde kabri bulunan 15 Temmuz Şehidi Ömer Halisdemir'i ziyaret etti.

Taraftar Halisdemir'i unutmadı
24 Nisan 2018 Salı 12:27

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri'nin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Rize deplasmanı sonrası kabrini ziyaret ettiğimiz Kahraman kardeşimiz Eren Bülbül'ün ardından, Gaziantep deplasmanına giderken Niğde/Bor ilçesinde kabri olan; 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında geri dönmeyi düşünmeden darbeci hain Semih TERZİ'yi öldürüp ardından şehadet şerbetini içen değerli büyüğümüz abimiz yaşadığımız dönemin Seyit Onbaşısı Kahraman Ömer HALİSDEMİR şehidimizi ziyaret ettik. Tüm şehrimizin selamını ilettik. Kendisine göstermiş olduğu kahramanlıktan dolayı minnet duygularımızı ilettik. O dağ gibi heybetli abimizin kabrinde sabah erken saatler olmasına rağmen bir çok ziyaretçisi vardı. Ne mutlu bize de tarihimizi ve geçmişimizi bilerek, bu ülke için canını siper edip; Önce Vatan Millet diyen kahramanlarımızı unutmadan, onları sadece yüreğimizde değil beynimizde de taşıyarak Eskişehirspor Tribünlerinde genç kardeşlerimize de vatan millet devlet bayrak sevgisini aşılamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu uğurda RAbbim nasip ettikçe Eskişehir gençliğinin de bilinçli kalmasını sağlayacağız. Ama bunu sadece takdir edip bizlere uzaktan bakmakla olmaz. Bizlere omuz vermelisiniz. Bizler Şehrimiz gençliğine her daim iyi örnek olmak için mücadelemize devam edeceğiz.
BİZ; Ümmet-i Muhammediz.. BİZ; Ehl-i Beyt'in sevdalıları, Sultan Alparslan'ın torunları, Fatih Sultan'ın evlatları, Mustafa Kemal ATATÜRK'ün askerleriyiz. İslamın son sancaktarı, Cumhuriyetin yılmaz bekçileriyiz. Bizler iyi bir insan olmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız.
Tüm şehitlerimizi saygı rahmet ve minnetle anıyoruz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.