TARAFTAR BASTIRDI, MANİSA'DA OTOBÜSLER SİYAH KIRMIZI OLDU

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya üzerinden başlattığı Belediye Otobüsü'nün rengi konusundaki ankete Eskişehirspor taraftarları damga vurdu. Anket sonucunda belediye otobüsleri siyah kırmızı oldu.

TARAFTAR BASTIRDI, MANİSA'DA OTOBÜSLER SİYAH KIRMIZI OLDU
04 Aralık 2017 Pazartesi 13:05

Eskişehirpsor taraftarı sosyal medyadaki gücünü bir kez daha gösterdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya üzerinden başlattığı Belediye Otobüsü'nün rengi konusundaki ankete Eskişehirspor taraftarları damga vurdu. Anket sonucunda belediye otobüsleri siyah kırmızı oldu.

Manisa Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Manisa Büyükşehir Belediyesinin çevre dostu yatırımlarından biri olan toplu ulaşımda kullanılacak olan elektrikli otobüslerin renginin belirlenmesi için yapılan anket çalışması sona erdi. Yapılan ankette vatandaşlar, 18 metre uzunluğundaki otobüslerin rengini kullanılan 21 bin 59 oyun yüzde 32,62’si ile kırmızı olarak seçti."


Etiketler; #otobüs #manisa
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.