TARAFTAR AMİGO ORHAN'I DUYGULANDIRDI

Eskişehirspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Giresunspor karşısında 3-1 kazanarak ligde önemli bir galibiyete imza attı. Galibiyetin en önemli aktörü de Eskişehirspor taraftarı oldu.

TARAFTAR AMİGO ORHAN'I DUYGULANDIRDI
15 Şubat 2018 Perşembe 13:31

Eskişehirspor tribünler Afrin’de yürütülen Zetin Dalı operasyonu’nda şehit olan Eskişehirli Uzman Çavuz Serdar Ege ve tüm şehitler anısına Giresunspor maçının ilk düdüğü ile birlikte Eskişehir Marşı’nı söyledi. Yaklaşık 20 bin kişinin dakikalarca ellerinde Türk Bayraklarıyla söylediği marş büyük beğeni topladı.

Binlerce taraftarın hep bir ağızdan söylediği Eskişehir Marşı, efsane Amigo Orhan’ı da duygulandırdı. Kanal 26 televizyonunda yayınlanan Günlük programına katılan tecrübeli spor yazarı Ali İhsan Sarıçoban, maç sonrası Orhan Erpek’in kendisini aradığını ve Eskişehirspor Marşı boyunca gözyaşlarını tutamadığını söylediğini iletti. Sarıçoban şunları söyledi: “Eskişehirspor tribünlerinde bu hafta Eskişehir Marşı söylendi. Ben başta Murat Diri, Erkan Koca ve Efeler grubu olmak üzere bütün taraftarımıza teşekkür ediyorum. Unutulmaz koro şefi Orhan Erpek( Amigo Orhan) beni aradı ve dedi ki, “Evladım çok gururlandım. Gözyaşı döktüm. Bizim gerçek tezahüratımız o.” Maçın ilk 8 dakikası herkes büyük keyif aldı. Eskişehirspor da bunun üzerine koyarak 3 gollü bir galibiyet aldık.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.