TARAFTAR 1 GÜNLÜK İZİN İSTİYOR

TFF 1. Lig Play-Off final maçında Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor'da taraftarlar maçın geç saatte oynanması dolayısıyla ertesi güne izin kolaylığı talep ediyor.

TARAFTAR 1 GÜNLÜK İZİN İSTİYOR
01 Haziran 2017 Perşembe 14:23


Süper Lig'e çıkacak son takımın belli olacağı TFF 1. Lig Play-Off final maçında Eskişehirspor ile Göztepe şampiyonluk için mücadele edecek. Pazar günü Antalya'da oynanacak karşılaşmada kazanan takım gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek. Mücadelesinin biletleri satışa çıkarıldıktan 11 dakika sonra tükenirken, Eskişehirsporlu taraftarlar da maçın geç saatte oynanması dolayısıyla maça gidecek olanlara ertesi gün adına izin kolaylığı sağlanmasını istedi.

"Tüm taraftarımızı pazartesi mesaisi stresi aldı"

Eskişehir Valisi, milletvekilleri, belediye başkanları ve diğer ilgililere seslenen Eskişehirspor Efeler Tribünü Basın Sözcüsü Ali Erginer konuyla alakalı, "Pazar akşam 21:30'da Antalya'da oynayacağımız final maçının heyecanı tüm şehri sardı ve hiç kimse yerinde duramıyor. Herkes Antalya'ya akın etmek istiyor ve bu akını gerçekleştirebilmemiz için sizlerin desteğini bekliyor. Öncelikli sıkıntımız bizi oraya ulaştıracak olan otobüsler. Bizlere en az 100 otobüs gerekli ve biz bu sayıda otobüsü bulamıyoruz. Bu konuda ciddi bir desteğe ihtiyacımız var. Ayrıca maçın geç saatte oynanacak olması ve sonrasında Eskişehir'e sabah saatlerinde dönüleceği için tüm taraftarımızı pazartesi mesaisi stresi aldı. Pazartesi günü için kamu kurumlarında çalışanlara idari izin, özel sektöre de izin kolaylığı sağlanmasını talep ediyoruz. Gidiş yolunda iftarını açıp dönüşte sahur yapacak bu büyük taraftara mübarek Ramazan ayında izin kolaylığının sağlanması Eskişehirspor camiası için hayati derecede önemlidir" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.