SÜPER LİG’E BOMBA GİBİ BAŞLAYACAĞIZ

Eskişehir Basket Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Yener, hazırlık süreci ve yeni sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çok güzel bir takım kurduklarını vurgulayan Yener lige bomba gibi başlamak istediklerini söyledi.

SÜPER LİG’E BOMBA GİBİ BAŞLAYACAĞIZ
20 Ağustos 2017 Pazar 13:44

Siyah Kırmızılı yönetimde bulunan İlhan Yener yaklaşmakta olan yeni sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yener, önlerinde 1 buçuk aylık hazırlık sürecinin olduğunu ve sezona bomba gibi başlamak istediklerini belirterek şu ifadeleri kullandı. “Geçen sene çok başarılı, çok heyecanlı ve güzel bir sezon geçirerek Süper Lig’e çıktık. Geçen seneden 3 oyuncumuz devam ediyor” dedi.

“Bomba gibi başlayacağız”  

Açıklamalarına devam eden Yener, “Çok güzel bir takım kurduk. Çok kariyerli ve yetenekli oyuncular var. İnşallah bu sezon sakatlıkların olmadığı bir sezon olur. Güzel bir sezon geçirerek olabileceğimiz en iyi yerde sezonu tamamlamak istiyoruz. İyi başlayıp iyi devam etmek istiyoruz. 1 buçuk aylık hazırlanma sürecimiz var. Bu süreci kamplarla ve hazırlık maçlarıyla değerlendireceğiz. 7 Ekim’de inşallah Süper Lig’e bomba gibi başlayacağız” ifadelerini kullandı.  

DEVLER SIKI ÇALIŞIYOR

Potanın Şimşekleri yeni sezon hazırlıklarını Antalya kapında sürdürüyor. Siyah-Kırmızılı ekip dün sıkı bir antrenman programından geçti

Ayaküstü toplantı

Antalya Belek Gloria Hotels’te kampın ikinci gününde sabah saatlerinde çalışma gerçekleştirildi. Antrenman öncesi oyuncularıyla ayaküstü bir toplantı yapan İspanyol Koç Josep Maria Berrocal, oyun mantalitesini aktardı. Savunmada ve hücumda yapılması gerekenleri anlatan Berrocal, mücadele gücünün her zaman yüksek olmasını istedi.

Antrenman sonrası masa tenisi

Siyah-Kırmızılı basketbolcular yorucu antrenman programının arasında eğlenmeyi de unutmuyor. Dün yapılan antrenmanın ardından Gloria Hotels’in içinde yer alan masa tenisi salonunda buluşan ekip, eğlenceli dakikalar yaşadı. Kendi aralarında masa tenisi maçı yapan basketbolcular stres attı.

Kombineler satışa çıkacak

Eskişehir Basket Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada kombineler hakkında bilgi verdi. Siyah-Kırmızılı ekip kombinelerin bu hafta satışa çıkacağını belirtti. Kombinelerin satışa çıktığı gün sosyal medya hesaplarından duyuru yapılacağı belirtildi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.