SÜPER LİG YOLUNDA SON VİRAJ

Potanın Şimşekleri bu akşam saat 19.00’da Final-Four 5’inci maçında Bursaspor Durmazlar’ı konuk edecek. Devler kazanıp diğer maçın skoruna göre şampiyonluk turu atmak istiyor.

SÜPER LİG YOLUNDA SON VİRAJ
30 Mayıs 2017 Salı 15:34

Üst üste Astra Group Sakarya BŞB ve Acıbadem Üniversitesi’ne kaybeden Nesine.com Eskişehir Basket’in ilk 2 için hala eli kuvvetli. Son iki maçı (Bursa ve Sakarya) evinde oynayacak olan Siyah-Kırmızılı temsilcimiz, galibiyetlere imza atarak adını Basketbol Süper Ligi’ne yazdırmak istiyor. Mutlu son çok yakın.

Size güveniyoruz

Sezonun başından beri özellikle kendi evinde oynadığı maçlarda büyük başarı yakalayan Nesine.com Eskişehir Basket, taraftarı önünde büyük güven veriyor. Evinde sadece Afyon Belediyesi’ne kaybeden Dev Adamlar, bu akşam da maçın favorisi. Brad Greenberg’in talebeleri kazanıp ilk 2’yi garantilemek istiyor.

İlk maçta yendik

Nesine.com Eskişehir Basket ile Bursaspor Durmazlar 17 Mayıs’ta Final-Four’da mücadele etti. Bursa’da oynanan karşılaşmada Potanın Şimşekleri müthiş bir performansla rakibini 74-81 yenmeyi başardı.

FINAL-FOUR PUAN DURUMU

O    G    M    A    Y    P

Sakarya BŞB         4    3    1    307    276    7

Eskişehir Basket     4    2    2    297    310    6

Bursa Durmazlar     4    2    2    290    303    6

Acıbadem Ünv.     4    1    3    309    314    5

Not: İlk 2 Süper Lig’e yükselir.


5. HAFTA PROGRAMI

31 Mayıs Çarşamba

19.00 Eskişehir Basket-Bursa Durmazlar (TRT Spor)

19.00 Sakarya BSB- Acıbadem Ünv (TRT Türk)
 

6. HAFTA PROGRAMI

4 Haziran Pazar

Eskişehir Basket-Sakarya BŞB

Bursa Durmazlar-Acıbadem Ünv

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.