“SPORTİF BİR BAŞARISIZLIĞIM YOKTUR”

Alpay Özalan, Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Özalan: “Gitme nedenim bellidir. Giderken de safımız belliydi, gelirken de” dedi.

“SPORTİF BİR BAŞARISIZLIĞIM YOKTUR”
14 Şubat 2017 Salı 14:15

Özalan açıklamalarından şu ifadelere yer verdi: Burada bulunduğum zaman içerisinde çok güzel anılarımız oldu. Üzüntülü zamanlarımız oldu. Kulübümüzle yollarımızı ayırdık. Ancak bu ayrılığın nedeni kesinlikle benim sportif bir başarısızlığımdan dolayı değildir.  Bunu herkes çok iyi biliyor. Ülkemiz bir referandum sürecinden geçiyor. Herkes hakkını bir birey olarak düşüncelerini, fikirlerini söylüyor. Biz de söyledik. Buraya gelirken bizim safımız belliydi, referandumda da safımız belli. Buradan gittikten sonra da bizim safımız bellidir. Bizim dik duruşumuz budur.
“BU TAKIM ŞAMPİYON OLUR”
Takım olarak çok zor zamanlarda başarılı olduğumuza inanıyorum.  İyi bir takıma sahibim. Karakterli, çok kariyerli ve kaliteli futbolculara sahibim.  Benim kadar bütün şehir inansın ki bu takım şampiyon olur. Olacaktır. Buna ben canı gönülden inanıyorum. Sezon başlarken, burada olan sıkıntıları ben yapmadım.  Oyuncuları maçlara adapte etmekte, psikolojik olarak hazırlamakta gerçekten çok sancılı ve sıkıntılı bir süreçten geçtik. Ama bunu başarıyla tamamladık.
“İHALE BİZE KALDI”
Göztepe maçında takımı sahadan çekerek, 6 puanımızdan olduğu yönünde üzerimde yanlış bir algı var. Ben Sayın Başkanımız Halil Ünal’ın talimatı olmadan ne böyle bir yetkiye sahibim, ne böyle bir iradeye sahibim. Kesinlikle başkanımızın talimatıdır. Biz de onu yerine getirdik. İhale bize kaldı. 
“LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATILDI”
Referandum sürecinde kendi fikir ve düşüncelerimi söyledikten sonra benim hakkımda özellikle sosyal medyada bir linç girişimi kampanyası başlatıldı. Ben Manisaspor karşılaşmasına çıkarken benim aleyhimde tezahüratlar yapılacağını, bana kötü sözler söyleneceğini ben bir hafta önceden biliyordum, kulağıma da geliyordu. Çünkü öyle bir organizasyonun içerisinde olan bazı teşkilatlar vardı. Biz yine dik duruşumuzu yapıyoruz. 
“GİTME NEDENİMİZİN NE OLDUĞUNU HERKES ÇOK İYİ BİLİYOR”
Düşüncemden ve fikirlerimi özgürce söylemekten dolayı hiçbir zaman, hiçbir yerden kaçmam. Aksine daha çok içine girerim. Dik duruşumu neyse sergilerim. Yönetim kurulu böyle bir karar almıştır. Biz de saygı ile karşılamışızdır. Bundan sonra Eskişehirspor takımına şampiyonluk yolunda başarılar dilerim. Eskişehirspor halkına, Eskişehir halkına çok teşekkür ediyorum.  Buraya geldiğimiz günden beri bizi sıcak karşıladılar. Kesinlikle sportif  bir başarısızlık yoktur. Şuanda ligin en az yenilen iki takımından biri Eskişehirspor’dur. Ligin en çok gol atan takımı Eskişehirspor’dur. Ligin en çok galip gelen iki takımından biri Eskişehirspor’dur. Şuan başarısızlık diye bir şey söz konusu değildir. Buradan bizim gidişimizin ne olduğunu herkes çok iyi biliyor.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.