Sporcular Şirintepe’de güç depoluyor

Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz aylarda başta kadın ve çocukların spor yapabilmesi amacıyla açtığı ve büyük ilgi gören Şirintepe Spor Merkezi’nde sporcular da çalışma fırsatı buluyor.

Sporcular Şirintepe’de güç depoluyor
12 Kasım 2016 Cumartesi 15:11

Spora verdiği desteği Şirintepe Mahallesi’nde açtığı modern spor merkezi ile gösteren Büyükşehir Belediyesi, antrenman yapabilmeleri için sporculara da çalışma imkânı sağlıyor. Birçok branşta kazandığı başarılar ile amatör spora ve geleceğe yatırım yapan Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nün sporcuları da spor merkezinin boş olduğu günlerde fitness salonunda güç depoluyor.
Spor merkezi yetkilileri Eskişehirlilerin spor merkezine yoğun bir ilgi gösterdiğini ve 800’ün üzerinde kayıt aldıklarını ifade ettiler. Yetkililer salonun boş olduğu saatleri de sporculara ayırdıklarını bu sayede salonun sürekli aktif olarak kullanıldığının altını çizdiler.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.