Sporcular Kuşaklarını Aldı

Sporcular Kuşaklarını Aldı
31 Ocak 2018 Çarşamba 10:55

Sarar Spor ve Mohaç Spor Klüpleri arasında kardeşlik köprüsü kurularak Taekwondo kuşak terfi imtihanı beraber geniş bir katılımın desteğiyle gerçekleşti.

Antrenör Ömer Polat ve Mehmet Avcı yaptıkları açıklamada, sporcularının mücadeleye hazır olduğunu, bu heyecanı aileleriyle birlikte yaşadıklarını 2018’de daha başarılı olmak için mücadele edeceklerini belirtti.

Sarar Spor Klüp Başkanı Alaattin Çoban yaptığı açıklamada, "Bu güzel ortamda bulunmanın her zaman heyecanını yaşıyorum. Başta antrenör, sporcular ve aileleri canı gönülden tebrik ediyorum her zaman Sarar ailesi olarak sporcularımızı en iyi şekilde desteklemeye devam edeceğiz." dedi. Çoban sporculara başarılarının devamını diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.