SPOR TOTO 1. LİG'DE KALAN SON TAKIM KİM OLACAK?

Spor Toto 1. Lig'de 2017-2018 sezonunda sona yaklaştık. 32. haftası oynanan Spor Toto 1. Lig'de oluşan puan durumu belli oldu.

SPOR TOTO 1. LİG'DE KALAN SON TAKIM KİM OLACAK?
24 Nisan 2018 Salı 14:02

Spor Toto 1. Lig'de 2017-2018 sezonunda sona yaklaştık. 32. haftası oynanan Spor Toto 1. Lig'de oluşan puan durumu belli oldu.

Puan durumunda üst sıralarda yer almayı hedefleyen takımlar direkt olarak Süper Lig'e çıkmak için mücadele veriyor.

Çaykur Rizespor, Ümraniyespor ve Ankaragücü'nün puan durumunda ilk 2'yi en çok zorladığı ortamda ligi ilk 6 sırada bitirmekte bir hayli önemli.

Puan durumuna göre 1. ve 2. sırada bitirenler Süper Lig'e doğrudan çıkacak. 3., 4., 5. ve 6. sırada bitirenler ise Süper Lig için play off mücadelesi verecek.

Spor Toto 1. Lig'de küme düşen 2. takım ise Manisaspor oldu. Elazığspor'a 8-1 kaybeden Manisaspor matematiksel olarak küme düşmeyi garantiledi.

Daha önce Gaziantepspor da küme düşmeyi garantilemişti.

LİGDE KALAN SON TAKIM KİM OLACAK?

Ligde kalma mücadelesi veren 4 takım için kalan 2 maç hayati önem taşıyor. Eskişehirspor deplasmanda Gaziantepspor maçı karşısında aldığı 4-1'lik skor ile rakiplerine karşı önemli bir avantaj elde etti.

Ligin 33. haftasında Eskişehirspor kendi saha ve seyircisi önünde son maçında Adanaspor ile karşılaşacak. Adana Demirspor ise Play Off mücadelesi veren Altınordu'yu ağırlayacak. Denizlispor da lige veda eden Gaziantepspor ile rahat bir maça çıkacak.

Samsunspor da Giresun ile karşılaşacak.

Spor Toto 1. Lig  puan durumu!


Etiketler; #Spor Toto 1. Lig
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.