SPOR BAKANI BAK, GENÇ BASKETÇİLERLE BULUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Vali Özdemir Çakacak ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ile birlikte Yenikent Spor Salonunu inceledi. Bakan Bak, antrenman yapan Eskişehir Basket Genç Takımı oyuncuları ile sohbet ederek başarılar diledi.

SPOR BAKANI BAK, GENÇ BASKETÇİLERLE BULUŞTU
07 Ekim 2017 Cumartesi 14:30

Koçtan bilgi aldı

Türkiye İzlanda milli maçını izlemek için Eskişehir’e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, milli maç öncesi Yenikent Spor Salonunu gezerek, yapılan çalışmalar hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy’dan bilgi aldı. Eskişehir Basket Genç Takımı’nın idmanını izleyen Bakan Bak, Vali Özdemir Çakacak ve Milletvekili Karacan ile birlikte Eskişehir Basket hakkında koç Rıza Solmaz’dan bilgi aldı.

“İnşallah ülkemizi temsil edersiniz”

Başarılı bir sporcu olmanın yanında iyi bir eğitim almanın önemine dikkat çeken Bakan Bak, sporculardan derslerini ihmal etmemelerini istedi. Eskişehir Basket oyuncularıyla bir süre sohbet eden Gençlik ve Spor Bakanı Bak, ileriki hayatları için sporculara nasihatlerde bulunarak, “İnşallah, hepiniz ileride başarılı birer sporcu olur, ülkemizi milli takımlar düzeyinde temsil edersiniz.” dedi.

 ****

2’de 2 yapmak istiyorlar

Basketbol Gençler Ligi’nde mücadele eden Eskişehir Basket Genç Takımı yarın ikinci hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Potanın Genç Şimşekleri saat 16.00’da deplasmanda 2’de 2 yapmak için mücadele edecek.

33 sayı farkla yendik

Ligin ilk haftasında 1 Ekim Pazar günü Gaziantep Basketbol ile mücadele eden Eskişehir Basket Genç Takımı, deplasmandan mutlu dönmüştü. Gençler, rakibine 33 sayı fark atarak 51-84’lük skorla Gaziantep temsilcisini devirerek 2 puanın sahibi oldu. Temsilcimiz yarın ligin ikinci haftasında mücadele edecek.

Karşılaşma saat 16.00’da

Eskişehir Basket Genç Takımı yarın, ligin ikinci hafta müsabakasında İstanbul temsilcisi Beşiktaş ile deplasmanda mücadele edecek. İlk hafta sonuçlarına göre oluşan sıralamada 2. basamakta bulunan Eskişehir Basket Genç Takımı deplasmanda galibiyet için mücadele edecek. Maç saat 16.00’da Süleyman Saba Spor Salonu’nda oynanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.