SOYDAŞ: BİZ BURADAYIZ

Adı Eskişehirspor başkanlığı için geçenler arasında yer alan Rıza Soydaş, gelecek hafta kimsenin talip olmaması halinde Eskişehirspor Yönetimine talip olacaklarını belirtti.

SOYDAŞ: BİZ BURADAYIZ
17 Kasım 2019 Pazar 15:29

Soydaş, adaylığı ile ilgili olarak, “Mali yükten dolayı kimse ben başkan olayım diyemiyor. Biz Eskişehirspor’u ayakta tutmak için sorumluluk düşerse bu sorumluluktan kaçmayız. Bu noktada Kazım Kurt’a teşekkür ediyoruz. Gerçekten günün her saatinde irtibat kurduk. Bize ciddi anlamda moral verdi. Şehirde çok fazla destek alıyoruz. Herkes elindeki imkanları seferber etmeye hazır. Ayrıca birileri çıkarsa biz hem maddi hem de manevi anlamda destek oluruz ancak kimse olmaz ise biz Eskişehirspor’u yaşatmak için göreve talip olacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.