ŞOFÖRLER ODASINA ÖZDAĞ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Şoförler ve Otomobilciler Odası başkan adayı olduğunu açıklayan Hasan Özdağ, “Şoför esnafımızın dertlerine çözüm üretmek için, çare bulmak için yola çıktık” dedi.

ŞOFÖRLER ODASINA ÖZDAĞ ADAYLIĞINI AÇIKLADI
14 Kasım 2017 Salı 15:10

Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın mevcut yönetiminden istifa ederek başkanlığa aday olan Hasan Özdağ, şoför esnafının yığınla derdi olduğunu, bu dertlere çözüm üretmek için başkan adayı olduğunu açıkladı. Sıkıntılara çözüm üretmek için ekibiyle birlikte yola çıktıklarını anlatan Özdağ, “2018 yılı biliyorsunuz Odaların seçim yılı. Allah nasip ederse biz de bu dönem Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ekibimizle birlikte aday olduk. Şoför esnafımızın dertlerine çözüm üretmek için, çare bulmak için yola çıktık. Taksici esnafımızın, taksi dolmuşçu esnafımızın, şehir içi nakliyatçının, kamyoncunun yığınla dertleri var. Bu dönem seçilirsek inşallah şoför esnafı arkadaşlarımızın dertlerine çözüm üreteceğiz. Bunun için Şoförler Odası başkanlığına adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Göreve gelirsek Odamızın mevcut düğün salonlarını, kurtarıcılarını, cenaze araçlarını üyelerimizin hizmetine daha kaliteli ve daha ucuz bir şekilde sunacağız. Taksicinin, dolmuşçunun çok fazla derdi var. Mazot fiyatları, sigorta fiyatları bunlar hep üst üste yığılmış sorunlar. Şehir içi nakliyatçılarımız gündüzleri yük indirip bindiremiyorlar. Gece saat 22:00’den sonra oluyor anca. O da gece yük aldıkları yerde insanlar rahatsız oluyorlar, şikâyet ediyorlar. Şehir içi arkadaşlarımızın bir yığın sorunu var. Bizler elimizden geldiğince bu sorunları çözmeye gayret göstereceğiz. Belediyelerle, diğer kurumlarla işbirliği yaparak şoför esnafımızın dertlerine çare bulmaya çalışacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.