SİVAS’TA KAYBEDERSE 1 PUAN FENA DEĞİL

Eskişehirspor’un Boluspor karşısında aldığı 1 puan camiayı üzdü ama puan tablosunda Eskişehirspor’un üstünde bulunan takımlarda haftayı ciddi darbeler alarak atlattı. Sivasspor’da Altınordu deplasmanında puan kaybederse Es Es için hiç fena bir hafta olmayacak.

SİVAS’TA KAYBEDERSE 1 PUAN FENA DEĞİL
05 Mart 2017 Pazar 19:01

Eskişehirspor Boluspor ile 2-2’lik skor ile berabere kalarak, puanını 38’e çıkardı. Haftaya  39 puan ile giren ve Eskişehirspor’un 1 basamak üstünde olan Giresunspor, Ümraniyespor karşısında aldığı 1-0’lık mağlubiyet ile haftayı puansız kapadı. Yine puan tablosunda 3. sırada yer alan Göztepe, Elazığspor’a 5-2 gibi farklı bir skor ile mağlup olarak, haftayı puansız kapatan bir diğer zirve takipçisi oldu. Lider Yeni Malatyaspor ise Balıkesir deplasmanından 2-2’lik skor ile 1 puan çıkarabildi. Yarın  Altınordu, Sivasspor maçında Sivasspor’un da puan kaybetmesi halinde Es Es için karlı bir hafta olacak.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.