Şimşeklerin lokomotifi Evren Büker

Potanın Şimşeklerinde şampiyonluğa ulaşan kadronun en deneyimli isimlerinden biri olan Evren Büker, 35 maçta görev alarak takımına büyük katkı sundu.

Şimşeklerin lokomotifi Evren Büker
12 Haziran 2017 Pazartesi 13:54

Bu sezon Siyah-Kırmızılı formayı 13 saat 14 dakika 40 saniye taşıyan Evren, attığı 223 sayıyla takıma katkı sundu. Daha önce birçok takımda forma giyen deneyimli isim, takıma bu anlamda da katkı sağladı. Nerede ne yapacağını çok iyi bilen Evren, Nesine.com Eskişehir Basket’te ağabeylik görevi yaptı.

Mamak maçının kahramanı

Türkiye Basketbol Ligi’nin 4’üncü haftasında Ankara deplasmanında parkeye çıkan Nesine.com Eskişehir Basket, Mamak DSİ’nin rakibi oldu. Mamak ekibi son 3 saniyeye 3 sayı farkla önde girdi. Hızlı hücuma başlayan Siyah-Kırmızılı ekip Evren Büker’in elinden bulduğu 3’lükle maçı uzattı. 2 kez uzayan maçı temsilcimiz kazanmıştı.

Rakamlarda üst sıralarda

Evren Büker, birçok istatistikle ilk 5’e girmeyi başardı. Toplam 100 ribaunt alan Evren, 137 de asist yaptı. 4 kez blok yapıp 29 kez top çalan deneyimli basketbolcu, 60 kez top kaybı yaşadı. İki sayılık atışlarda yüzde 51 başarı yakalarken, 3 sayı çizgisinden yüzde 31’le çemberi gördü. Evren 83 kez serbest atış çizgisine gitti.



Sonuçlar yarın açıklanacak

Nesine.com Eskişehir Basket’in geçtiğimiz gün Özel Çağdaş Koleji Spor Salonu’nda yaptığı altyapı seçmelerinin sonuçları yarın açıklanacak. 300’e yakın sporcunun ter döktüğü seçmeler yaklaşık 4 saat sürdü. 5 ayrı grupta yapılan seçmelerde antrenörler göze giren isimleri sürekli not aldı. Seçmelerin sonuçları ise 14 Haziran Çarşamba günü (yarın) kulübün resmi internet sitesi olan www.eskisehirbasket.com.tr’den açıklanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.