ŞİMDİ SIRA ESKİŞEHİR BASKET'TE

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği(ETB) Başkanı Murat Diri, Eskişehirspor'un Play Offlarda final biletinin almasının ardından Eskişehir Basket'in de Süper Lig için çıkacağı Bursaspor mücadelesinde taraftarı destek vermeye çağırdı. Diri, "Bu bir şehrin mücadelesidir. İki takımımızı da süper lige çıkaracak güç bu taraftarda vardır. Herkes eşine dostuna haber versin. O salona 10 bin kişi gidelim. Bursa'yı yendiğimiz taktirde Basket takımımızda süper ligde mücadele edecektir."dedi.

ŞİMDİ SIRA ESKİŞEHİR BASKET'TE
30 Mayıs 2017 Salı 11:16

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Giresunspor galibiyetinin ardından Eskişehirspor'un finale çıktığı için mutlu olduklarını söyledi. Aynı sevinci Eskişehir Basket'te de yaşamak istediklerini belirten Diri, "
Giresun tamam Playoff cepte. Şimdi sıra baskette, Bursa bin kişi geliyor. O salonu onlara dar edip, basketi de süper lige çıkaracağız." dedi.

Çarşamba günü saat 19.00'da Anadolu Üniversitesi BESYO Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak olan karşılaşmaya bütün taraftarları bekleyen Diri, " Espark önünden 17:00'dan itibaren ücretsiz otobüsler kalkacaktır.
Ayrıca Basket maçına gelen herkese ZTK final maçı bileti verilecektir. Maçtan sonra iftar için yemek dağıtılacak ve ZTK maçına gitmek isteyen taraftarımıza otobüsler tahsis edilecektir. Ve en önemlisi PlayOff finali Antalya'da oynanacak büyük ihtimal oraya gitmek için kaldırılacak otobüslere ücretsiz bineceklerdir. Bilindiği üzere otobüs sıkıntısı çekiyoruz. PlayOff finalinde otobüssüz kalmamak için çarşamba 19:00'da Basket salonunda olalım. Herşeyi geçtik. Bursa'da oynanan maçta orada şehrimizi destekleyen kardeşlerimize saldırıp yaraladılar. Onlar için o salonu doldurup Basketi de süper lige taşıyalım."ifadelerini kullandı.

Takımın Süper lige çıkmasının şehir için öneminin büyük olduğuna dikkat çeken Diri şöyle devam etti: "Bu bir şehrin mücadelesidir. İki takımımızı da süper lige çıkaracak güç bu taraftarda vardır. Herkes eşine dostuna haber versin. O salona 10 bin kişi gidelim. Bursa'yı yendiğimiz taktirde Basket takımımızda süper ligde mücadele edecektir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.