Seyitgazi Belediyesi’nden taraftara otobüs

Eskişehir Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Eskişehirspor’un Antalya’da oynanacağı final maçına otobüs kaldıracaklarını söyledi.

Seyitgazi Belediyesi’nden taraftara otobüs
02 Haziran 2017 Cuma 16:11


Eskişehirspor’un 4 Haziran Pazar günü Antalya’da Göztepe ile oynayacağı Süper Lig’e çıkma final maçı için yerel yönetimler taraftara destek olmaya devam ediyor.

Beylikova ve Sarıcakaya ilçelerinden sonra Seyitgazi İlçe Belediye Başkanı Hasan Kalın’da Antalya’ya otobüs kaldıracaklarını söyledi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kalın, “Eskişehirspor’umuzun Süper Lig yolunda 4 Haziran Pazar günü Antalya’da Göztepe ile oynayacağı final karşılaşmasına gitmek isteyen hemşerilerimizin Seyitgazi Belediyemize müracaata bulunmaları gerekmektedir” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.