SERGEN YALÇIN BASIN TOPLANTISINA KATILMADI

Deplasmanda alınan 3-1'lik Akın Çorap Giresunspor mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör Sergen Yalçın maç son basın toplantısına katılmadı.

SERGEN YALÇIN BASIN TOPLANTISINA KATILMADI
10 Eylül 2017 Pazar 23:45

TFF 1. Lig'in 4. haftasında Akın Çorap Giresunspor sahasında konul ettiği Eskişehirspor’u 3-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Maçın ardından yeşil-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Metin Diyadin, değerlendirmelerde bulundu. Eskişehirspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise basın toplantısına gelmedi.

Eskişehir’in bireysel olarak iyi bir takım olduğunu belirten Diyadin, “Bireysel anlamda Eskişehir iyi ancak tempo olarak biz daha iyi olduğumuzu biliyorduk. Kanatları iyi kullanmamız gerekiyordu ilk yarı çok doğru yaptık kaçırdığımız goller de var ilk yarı istediğimiz skoru aldıktan sonra ikinci yarı daha dengeli oynadık. Takım savunmasını da iyi yaptık başından sonuna kadar oyun ve gol pozisyonu anlamında üstün olduğumuz maçı kazandık. Lig devam diyor Sevinç'imizi yaşayıp yola devam edeceğiz. Her maça final maçı gibi motive olmamız gerekiyor bu işin bir anlık motive hataları farklı şeyler doğurabilir başından sonuna kadar hak ettiğimiz maçı kazandık” dedi.

Öte yandan maçın ardından düzenlene basın toplantısına takımı 3-1 yenilen Eskişehirspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın katılmadı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.