SERENAD

Bin civarında Eskişehirspor taraftarı Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ne gitti. Futbolcuları tesislerin balkonuna çağırarak bir kez daha takımlarına duydukları aşkı ilan eden taraftarlar karanlığı meşalelerle aydınlattı.

SERENAD
25 Şubat 2017 Cumartesi 20:56

 
Maç öncesi moral
Eskişehirspor taraftarları, şampiyonluk yolunda zorlu dönemece giren Siyah-Kırmızılı takıma moral vermek amacıyla dün akşam saatlerinde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde toplanarak muhteşem bir meşale şov gösterisine imza attı. Bine yakın taraftar topluluğu ellerindeki meşaleleri aynı anda yakarak tesisleri bir anda gündüze çevirdi.

Şampiyonluk sözü
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) lideri Murat Diri, futbolculara “Paranız ödenir ama hakkınız asla” diyerek onlardan şampiyonluk sözü istedi. O esnada aşağı inen Mustafa Denizli ise taraftarlara, “Ne istediğinizi biliyorum. O isteğiniz gerçekleşecek. Söz veriyorum. Size tribünlerde daha çok  ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.